E-Learning

 

Megbízóink részére, a tevékenységi körüknek, és egyéb igényeiknek megfelelően (akár más idegen nyelven is) elkészítjük az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelő oktatási anyagot és tematikát a tűzvédelem és munkavédelem tárgykörében. Az oktatási anyag megismerésére, elsajátítására a saját fejlesztésű e-learning rendszerünket biztosítjuk.

Az e-learning felületet a megbízónk igényeinek megfelelően, a megállapodás szerinti időintervallumban nyitjuk meg. A rendelkezésre álló idő alatt az oktatásra kötelezett munkavállaló bármikor elsajátíthatja az oktatási anyagot, majd néhány ellenőrző kérdés kitöltését követően gyors vizsgát tehet. Amennyiben a kérdésekre helyes választ ad, akkor a modult lezárását megkezdheti, miközben automatikusan egy írásos igazolást kap az oktatás sikerességéről.

Teszt kitöltésének száma nincs korlátozva, így a munkavállaló egy modulon belül tetszőleges számban próbálkozhat a vizsgával. A kérdéseket a program véletlenszerűen válogatja össze, így két egymást követő próbálkozás esetén  sem találkozik ugyan azzal a kérdéssorral  a felhasználó.

A program csak a 100%-osan kitöltött tesztet tekint sikeresnek.

Az e-learning felület segítségével az új belépők oktatása és az éves ismétlődő oktatás egyaránt elvégezhető.

Az oktatás lezárása után munkatársaink a program által generált zárt rendszerű összesítő jegyzőkönyvet küld az oktatás eredményéről, mely igazolja, hogy a munkáltató eleget tett jogszabályi kötelezettségeinek.

Megkeresés esetén lehetőséget biztosítunk programunk demo részének kipróbálására!

 

Az e-learning rendszer alkalmas bármilyen jellegű oktatás megartására. Ilyen jellegű igény esetén egyedi ajánlatot készítünk.

 

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Cedit2000 Térkép

© 2015-2018 Cedit2000 Kft. Minden jog fenntartva.