Szabályzatok, dokumentumok elkészítése

Szabályzatok, dokumentumok a tűzvédelem és munkavédelem területén

 

A tűzvédelem és munkavédelem jogszabályai kötelezően írnak elő dokumentációk meglétét gazdálkodó szervezeteknél. Mind a tűzvédelem, mind a munkavédelem esetében a lényeges szabályzatok, dokumentumok elkészítése szaktevékenységnek minődül. A tűzvédelmi szabályzat, a munkavédelmi jellegű kockázatértékelés, munkavédelmi oktatási tematika, egyéni védőeszköz juttatási rend és más tűzvédelmi és munkavédelmi írásos dokumentum meglétét, jogszabályi harmonizációját, naprakészségét szigorúan ellenőrzik.

A dokumentumok elkészítésével teljes körűen biztosítjuk a tűzvédelem és a  munkavédelem területén a jogszabályoknak való megfelelést, a biztonságos munkavégzés feltételeinek teljesülését. Minden általunk elkészített tűzvédelmi szabályzat, munkavédelmi szabályzat, munkavédelmi jellegű kockázatértékelés, kémiai kockázatértékelés, oktatási tematika egyedi, a megrendelő telephelyére és tevékenységére alakított.

A tűzvédelem és munkavédelem dokumentumait egy csomagban rendszerezve, könnyen áttekinthető formában, megbízóink igényeinek megfelelően adjuk át. A feladatokat eseti és/vagy átalánydíjas szolgáltatás leretében végezzük.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Tűzvédelmi szabályzatok és dokumentumokMunkavédelmi szabályzatok és dokumentumok
Cedit2000 Térkép

© 2015-2018 Cedit2000 Kft. Minden jog fenntartva.