Képzések, szakvizsgára felkészítés

Elsősegélynyújtás

Elsősegélynyújtás oktatás

Minden munkahelyen és műszakban a tevékenység és a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve az ott dolgozók számától függően kialakított elsősegélynyújtó felszerelést, vagy mentődobozt és a munkavállalók közül kiképzett, elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétét kell biztosítani.

Megbízóink részére alapfokú elsősegélynyújtó képzést biztosítunk, mely során a munkavállalók elméleti és gyakorlati oktatás keretében sajátíthatják el a szükséges ismereteket.

Képzéssel kapcsolatos további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Tűzvédelmi szakvizsga

Tűzvédelmi szakvizsga felkészítés

Jogszabály által meghatározott foglalkozási ágakban és munkakörökben csak érvényes tűzvédelmi szakvizsgával rendelkező személy végezhet munkát. Továbbá szakvizsgával kell rendelkeznie annak a személynek is, aki a munkát közvetlenül irányítja.

Megbízóink részére az alábbi munkakör szerinti tevékenységre biztosítunk tűzvédelmi szakvizsgára való felkészítést és szakvizsgáztatást.

Hegesztők és az építőipari tevékenység során nyílt lánggal járó munkát végzők.

Az „A” és „B” tűzveszélyességi osztályba sorolt anyagoknak bármely időpontban 300 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű tárolását vagy 100 kg tömegmennyiséget meghaladó mennyiségű ipari vagy szolgáltatás körébe tartozó feldolgozását, technológiai felhasználását végzők.

Éghető gáz lefejtését, töltését, kiszolgálását, továbbá autógáz kiszolgálását végzők.

Képzéssel kapcsolatos további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Cedit2000 Térkép

© 2015-2018 Cedit2000 Kft. Minden jog fenntartva.